KESÄALE, KESÄALE, KESÄALE!

Verkkokaupassa on tehty suuri päivitys 7.6.2018. Nyt juhlitaan ja kauppa on täynnä tarjouksia ja kesäalea! Jee! Mukavia ostoshetkiä!

3 Sprouts SHOP

Tiedote: Tukkuri 3 Sproutsille on vaihtumassa. Tämän takia saatavuudessa tietyissä tuotteissa on katkoksia. Saamme näillä näkymin täydennyksiä kesäkuussa 2018 uudelta tukkurilta. Jos haluat varata tuotteita tulevasta kuormasta, laita vain viestiä.


3 Sproutsin mahtava tuotesarja

Upeat 3Sproutsin sisustustuotteet valloittavat sydämet ja lastenhuoneet. Nämä tuotteet ovat saaneet vain positiivista palautetta asiakkailtamme. 


Tuotevalikoima

Storage Bin on iso säilytyskori, johon mahtuu iso kasa leluja tai muita tavaroita. Katso tuotteen koko - se on oikeasti iso.

Storage Box on säilytyslaatikko, joka mahtuu esimerkiksi Ikean Expedit hyllyyn.

Laundry Hamper on ihana pyykkikori. Hyvä materiaali takaa sen, että kori pysyy hyvin pystyssä ja ei mene rikki painavankaan pyykin kanssa.

Stroller Organizer on säilytyspussukka vaunuun kun vaunuun. Ihanat värit ja hahmot! Suosikkotuote!

Wall Organizer on seinätasku, joka sopii lastenhuoneeseen kuin lastenhuoneeseen. Yksi tasku on A4 kokoinen, joten käytä sitä myös lehtitelineenä.

Toy Chest on kankainen, iso lelulaatikko. Tukevat reunat tekevät tästä mahtavan lisän lastenhuoneeseen tai miksei olohuoneeseen.

Caddy on säilytyspussukka, jossa voi säilyttää esimerkiksi vaipanvaihtotarvikkeet hoitopöydän vieressä.

Eväslaukku on eristetty laukku kesän eväsretkiin. Kiva säilyttää eväät myös auto- ja vaunumatkoilla. 

 

Taustaa 

3Sprouts syntyi kolmen ystävyksen voimalla rakkaudesta lapsiin ja arvostuksesta yksilöllisiin ja moderneihin tuotteisiin. Työskenneltyään muotoilun parissa New Yorkissa ja Torontossa arvostetuissa yhtiöissä, kuten Kate Spade, Barneys New York ja Holt Renfrew, kolmikolle syntyi inspiraatio luoda mallisto joka miellyttää niin lapsia kuin aikuisiakin. 

Tuotemerkki on perustettu keväällä 2007, jonka jälkeen se on tarjoillut asiakkailleen hyvin suunniteltuja lasten ja vauvojen tuotteita. Tuotteita löytyy säiliytyskoreista kylpytuotteisiin ja vaunutarvikkeisiin. 3Sproutsin tuotteet ovat huolella suunniteltu käyttötarkoitukseensa ja ne menevät muun muassa pieneen tilaan silloin, jos niille ei olekaan käyttöä.

3Sproutseja on tuotu Suomeen muutaman vuoden. Vuoden 2016 alussa maahantuoja vaihtui ja 3Sproutsien saatavuus Suomessa on parantunut entisestään.