KESÄALE, KESÄALE, KESÄALE!

Verkkokaupassa on tehty suuri päivitys 7.6.2018. Nyt juhlitaan ja kauppa on täynnä tarjouksia ja kesäalea! Jee! Mukavia ostoshetkiä!

Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v
Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v

Zoocchini Jurassic Pals harjoitteluhousut 3 kpl, pojille 3-4 v

Tuotetta rajoitettu erä.
29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Luomupuuvillaiset harjoitteluhousut.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

ENNAKKOTILAUS: Tulossa Suomeen 5.3.2018 alkavalla viikolla.

Harjoitteluhousut ovat ajankohtaiset silloin, kun vaippojen kulutus on vähäistä, mutta alushousujen käyttö on kuitenkin liian riskialtista.

Zoocchinin harjoitteluhousuissa on imukykyinen kaksipuolinen froteekangas puuvillakerrosten välissä "onnettomuuden" varalta. Mahtavat värit ja ihanat hahmot!

Zoocchinin superpehmeä luomukangas on laadukas. Väritys on suunniteltu pojille sopivaksi, mutta käy tietysti myös tytöille.

Pakkauksessa on 3 kpl harjoitteluhousuja. Koko 3-4 vuotta sopii noin 13,5 - 17 kiloiselle lapselle.

Ekotuote. Tuote on valmistettu luomupuuvillasta.


Ominaisuudet:

- Koko 3-4 vuotta, noin 13,5-17 kg
- 100 % luomupuuvillaa ja ekologinen pakkaus

- Kaksipuolinen froteekangas puuvillakerrosten välissä
- Konepesu
- 3 kplSuosittelemme Skip Hop juomapulloja lapsiperheille. Pullot voi pestä astianpesukoneessa ja niiden mukana tule lisäpillit.

Arvostelut 0 arvostelua