KESÄALE, KESÄALE, KESÄALE!

Verkkokaupassa on tehty suuri päivitys 7.6.2018. Nyt juhlitaan ja kauppa on täynnä tarjouksia ja kesäalea! Jee! Mukavia ostoshetkiä!

Skip Hop Perhonen valjasreppu
Skip Hop Perhonen valjasreppu Skip Hop Perhonen valjasreppu Skip Hop Perhonen valjasreppu Skip Hop Perhonen valjasreppu Skip Hop Perhonen valjasreppu Skip Hop Perhonen valjasreppu Skip Hop Perhonen valjasreppu

Skip Hop Perhonen valjasreppu

Skip Hop
Tuotetta rajoitettu erä.
22,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Suosittu valjasreppu vilkkaalle pikkulapselle ja taaperolle.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Nopsa toimitus 1-3 arkipäivää riippuen Postista suoraan hyllystä tai tukkurilta, kun valitse toimitustavaksi Kirje tai nouto Postista. Jos repullasi on superkiire, laita meille viestiä kassalla, niin hoidamme asian.


Skip Hop Zoo Safety Harness Butterfly

Skip Hopin valjasreppu on kätevä talutusreppu 1-4-vuotiaalle lapselle. Valjasrepussa on turvavaljaat ja hihna, jonka avulla vanhemman on helppo pitää kiinni lapsestaan. Valjasreppu on käytännöllinen apu kaupungilla, kauppakeskuksissa ja autoteiden lähellä liikuttaessa. Reppuun mahtuu lempparilelu tai esimerkiksi eväät.

Skip Hopin perhonen talutusreppu on liila ja pinkki vaaleansinisillä ja vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla. Hieno ja kiva tyttömäisempi design!

Turvahihnan voi irrottaa repusta, jolloin valjasreppu toimii tavallisena minireppuna. Reppu on suunniteltu siten, ettei se voi irrota selästä eri tilanteissa. Hihna on tarpeeksi lyhyt, että lapsi pysyy tarpeeksi lähellä aikuista.

Plussaa tälle tuotteelle hyvästä päätaskusta, mihin saa esimerkiksi eväät mahtumaan. Helppo käyttää. Tuotteesta on hyvin vähän reklamaatioita.

 

Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 1-4 vuotiaille

- Osa Skip Hopin ihanaa Zoo -tuotesarjaa

- Helppo pukea lapsen päälle kuten normaali reppu

- Päätaskussa on vetoketju

- Pehmustetut olkahihnat, joita voi säätää

- Reppu toimii myös pienenä reppuna itsekseen ilman talutushihnaa

- Säädettävät valjaat (voidaan käyttää myös talvivaatteiden kanssa)

- Kestävää polyesterikangasta

- Kätevä verkkokangasta oleva sivutasku juomapullolle tai mehutölkille

- Sisällä on paikka nimelle

- Repussa on kantohihna päällä

- Talutushihna kiinnitetään repun alaosaan, mikä lisää vakauttaa kävellessä

- Koko: 19 x 23 x 8,5 cm


Hoito-ohjeet:

    1. Laita molemmat olkahihnat lapselle.
    2. Laita rinnan hihna kiinni (pitäisi kuulua "klik").
    3. Vedä olkahihnat tiukemmiksi hihnojen päistä. Reppu ei saa olla liian tiukasti kiinni, että lapsella olisi tukala olla.
    4. Laita talutushihna kiinni hopeanvärisestä klipsusta repun alaosassa olevaan lenksuun.
    Huomioi, että tämä tuote ei itsessään ole turvalaite. Lasten tulee aina olla aikuisen seurassa. Älä liitä tuotteiseen muita hihnoja, nauhoja tai muita tuotteita. Käytä tuotetta varoen automaattisissa ovissa, hisseissa jne. Älä anna tuotetta lapselle, kun se ei ole käytössä. Tuotteessa on hihna, mikä voi aiheuttaa vaaratilanteita. Älä käytä valjasta ajoneuvoissa. Älä käytä kulunutta tai viottunutta tuotetta.Arvostelut 0 arvostelua