Nyt juhlitaan!

Verkkokaupassa on tehty suuri päivitys 7.6.2018. Nyt juhlitaan ja kauppa on täynnä tarjouksia ja kesäalea! Koodilla TUSSILAGO saat lisäksi -7 % kaikista yli 40 euron tilauksista. Koodi on voimassa vielä sunnuntain. Mukavia ostoshetkiä!

Haba SHOP

Täältä löydät Haban laadukkaat lelut. Suuri osa valmistetaan Saksassa. Nämä lelut kestävät käyttöä ja design on moitteetonta. Haban tuotteita käytetään paljon päiväkodeissa Suomessa. Jos jokin etsimäsi tuote puuttuu valikoimistamme, ole yhteydessä. Meiltä on mahdollista saada kaikkia Suomen tukkurin Haba tuotteita. Mukavia ostoshetkiä!


Kevätkamppis: Nyt saat kaikista yli 40 euron tilauksista 7 % alennusta koodilla TUSSILAGO. Kirjoita koodi siihen tarkoitettuun kenttään kaupan kassalla. Ihanaa kevättä kaikille!
Haba vauvalelut


Haban tuotteet ovat ihastuttaneet lapsia ja heidän vanhempiaan jo vuodesta 1938


Innovatiivisuus on avainasemassa Haban lelujen ja pelien suunnittelussa. Suurin osa tuotteiden valmistuksesta on käsityötä ja puiset tuotteet valmistetaan edelleen pääasiassa Saksassa. Tuotekehitys ja laadunvalvonta ovat huippuluokkaa, mikä takaa tuotteille pitkän käyttöiän. Tiesitkö muuten, että osa tuotteisiin käytettävästä puusta tulee Suomesta?

Haban pelit ovat voittaneet useita pelikilpailuja ympäri maailmaa ja esim. päiväkodeista tuttua Hedelmätarhaa on myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Vuoden 2008 Lastenpeliksi valittu Eläinpyramidi on ollut yksi myydyimmistä peleistä Suomessa 2000-luvulla.

Tervetuloa tutustumaan Haban monipuoliseen valikoimaan!

(teksti lainattu maahantuojan tukkurikuvastosta)Haba kalastuspeli


Haba timanttiponit