0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Joulun toimitusajat

Haba SHOP

Täältä löydät Haban laadukkaat lelut. Suuri osa valmistetaan Saksassa. Nämä lelut kestävät käyttöä ja design on moitteetonta. Haban tuotteita käytetään paljon päiväkodeissa Suomessa. Jos jokin etsimäsi tuote puuttuu valikoimistamme, ole yhteydessä. Meiltä on mahdollista saada kaikkia Suomen tukkurin Haba tuotteita. Mukavia ostoshetkiä!

Joulun toimitusajat: Tilaa mitä vain tuotteita kaupstamme viimeistään su 17.12. niin ehtivät varmasti jouluksi (tuotteessa mainitusta toimitusajasta riippumatta).


Haban tuotteet ovat ihastuttaneet lapsia ja heidän vanhempiaan jo vuodesta 1938

Innovatiivisuus on avainasemassa Haban lelujen ja pelien suunnittelussa. Suurin osa tuotteiden valmistuksesta on käsityötä ja puiset tuotteet valmistetaan edelleen pääasiassa Saksassa. Tuotekehitys ja laadunvalvonta ovat huippuluokkaa, mikä takaa tuotteille pitkän käyttöiän. Tiesitkö muuten, että osa tuotteisiin käytettävästä puusta tulee Suomesta?

Haban pelit ovat voittaneet useita pelikilpailuja ympäri maailmaa ja esim. päiväkodeista tuttua Hedelmätarhaa on myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Vuoden 2008 Lastenpeliksi valittu Eläinpyramidi on ollut yksi myydyimmistä peleistä Suomessa 2000-luvulla.

Tervetuloa tutustumaan Haban monipuoliseen valikoimaan!

(teksti lainattu maahantuojan tukkurikuvastosta)

Jaa|