0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

SKip Hop juomapullot

3 Sprouts SHOP

3 Sproutsin mahtava tuotesarja

Upeat 3Sproutsin sisustustuotteet valloittavat sydämet ja lastenhuoneet. Nämä tuotteet ovat saaneet vain positiivista palautetta asiakkailtamme. 

 

3sprouts_yleinen_13sprouts_yleinen_2

 

3sprouts_wall_organizer_yleinen_1_023sprouts_caddy_yleinen_2_013sprouts_rattaan_tarvikepussi_yleinen_2_01 

 

Tuotevalikoima:

Storage Bin on iso säilytyskori, johon mahtuu iso kasa leluja tai muita tavaroita. Katso tuotteen koko - se on oikeasti iso.

Storage Box on säilytyslaatikko, joka mahtuu esimerkiksi Ikean Expedit hyllyyn.

Laundry Hamper on ihana pyykkikori. Hyvä materiaali takaa sen, että kori pysyy hyvin pystyssä ja ei mene rikki painavankaan pyykin kanssa.

Stroller Organizer on säilytyspussukka vaunuun kun vaunuun. Ihanat värit ja hahmot! Suosikkotuote!

Wall Organizer on seinätasku, joka sopii lastenhuoneeseen kuin lastenhuoneeseen. Yksi tasku on A4 kokoinen, joten käytä sitä myös lehtitelineenä.

Toy Chest on kankainen, iso lelulaatikko. Tukevat reunat tekevät tästä mahtavan lisän lastenhuoneeseen tai miksei olohuoneeseen.

Caddy on säilytyspussukka, jossa voi säilyttää esimerkiksi vaipanvaihtotarvikkeet hoitopöydän vieressä.

Eväslaukku on eristetty laukku kesän eväsretkiin. Kiva säilyttää eväät myös auto- ja vaunumatkoilla. 

 

 

Taustaa 

3Sprouts syntyi kolmen ystävyksen voimalla rakkaudesta lapsiin ja arvostuksesta yksilöllisiin ja moderneihin tuotteisiin. Työskenneltyään muotoilun parissa New Yorkissa ja Torontossa arvostetuissa yhtiöissä, kuten Kate Spade, Barneys New York ja Holt Renfrew, kolmikolle syntyi inspiraatio luoda mallisto joka miellyttää niin lapsia kuin aikuisiakin. 

3Sprouts syntyi keväällä 2007, jonka jälkeen se on tarjoillut asiakkailleen hyvin suunniteltuja lasten ja vauvojen tuotteita. Tuotteita löytyy säiliytyskoreista kylpytuotteisiin ja vaunutarvikkeisiin. 3Sproutsin tuotteet ovat huolella suunniteltu käyttötarkoitukseensa ja ne menevät muun muassa pieneen tilaan silloin, jos niille ei olekaan käyttöä.

3Sproutseja on tuotu Suomeen muutaman vuoden. Vuoden 2016 alussa maahantuoja vaihtui ja 3Sproutsien saatavuus Suomessa on parantunut entisestään.Jaa|