0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Höyhenet ja sulat

Skip Hop SHOP

Meiltä löydät edulliset Skip Hopit. Pidämme yllä laajaa valikoimaa ja käytämme Suomen luotettavaa tukkuria sisäänostoon. Mitä ei löydy meidän omasta varastosta tällä hetkellä, saat kuitenkin tilattua tilaustuotteena. Meille tulee Skip Hop täydennyksiä pääsääntöisesti viikottain. Jos jokin tuote on loppu kokonaan, se on yleensä väliaikaisesti loppu myös maahantuojalla. Pystymme meiltä loppuneen tuotteen toimittamaan nopeasti myös suoraan tukkurin varastosta postipakettina.

Talvilomakampanja:  Saat nyt kaikista yli 30 euron tilauksista -5% koodilla TALVILOMA. Koodi on voimassa 18.3. asti. Lyö koodi siihen tarkoitettuun kenttään kassalla.


Skip Hop toimitustietoja

Laita ihmeessä viestiä kassalla meille lisätietokenttään, jos tarvitset Skip Hop tuotteen nopeasti. Se onnistuu kyllä. Kannattaa valita toimitustavaksi Nouto postista, niin saadaan tarvittaessa myös tukkurilta sinulle tuotteet suoraan. Tukkurille on tulossa tehtaalta ylimääräinen täydennys tammikuussa 2018, koska monet tuotteet ovat loppuneet ennen joulua.


Skip Hop valmistajana

Skip  Hop on  aina iloisen hypyn  edellä muita! Skip Hop lastentarvikkeet ja lelut on kehitetty rakkaudella ja intohimolla vanhemmilta vanhemmille. Ne ovat uniikkeja, innovatiivisia ja käytännöllisiä tuotteita, jotka tekevät vanhemmuudesta helpompaa, parempaa ja hauskempaa. Skip Hop on kotoisin New Yorkista. Alta löydät brändin esittelyvideon, jos Skip Hopit eivät vielä ole tuttuja.


Suosituimmat Skip Hop -tuotteet

(1) Skip Hop kerhoreput - ehdoton hittituotteemme ja yksi kaupan myydyimmistä tuotteista
(2) Skip Hop juomapullot
(3) Skip Hop valjasreput

  
Jaa|