0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Joulun toimitusajat

Aquabeads suihkutin

0,99 € 4,95 €
Saatavilla Toimitusaika 1 - 5 päivää
Aquabeads suihkuttimella kiinnität helposti helmet toisiinsa.
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Järjestele helmet alustalle ja suihkuta vettä, niin saat aikaan kauniita Aquabeads -helmiaskarteluluomuksia. Et tarvitse silitysrautaa tms. helmien kiinnittämiseen toisiinsa.

Tämä suihkutin on erityisesti suunniteltu Aquabeads-taiteilijoille tekemään veden suihkuttamisesta helpompaa. Täytä vedellä ja suihkuta Aquabeads-sommitelmaasi, niin helmet kiinnittyvät toisiinsa. Hanki useampi suihkutin, niin yksi on aina ulottuvilla.

Ikäsuositus: 4 vuotta+

Aquabeads -sivustolla löydät paljon tietoa tuotteesta, ohjeita ym. www.aquabeads.fi.Värikkäillä Aquabeads-helmillä lapsesi voi tehdä upeita helmitöitä!

 

Mikä on Aquabeads?

* Aquabeads on hauska ja turvallinen tuote, jonka parissa lapset voivat viettää monta luovaa ja hauskaa tuntia! Aquabeads sopii täydellisesti 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. * Aquabeadsit ovat ainutlaatuisia helmiä, jotka kiinnittyvät toisiinsa veden avulla. Helmien kiinnittämiseen ei tarvita lämpöä, ja lapsista tuntuu hyvältä, kun he voivat nauttia koko prosessista alusta loppuun asti ilman aikuisen apua.

* Aquabeads kehitettiin Japanissa, jossa sitä on myyty menestyksellisesti vuodesta 2004. Nyt sitä myydään yli 20 maassa.

 

Aquabeads -ainesosat

* Kolmannen osapuolen tekemät testit laboratorioissa ovat vahvistaneet, että Aquabeads on monien, ympäri maailmaa olevien, maiden leluja koskevien turvallisuusstandardien, kuten EN71 ja ASTM F963, mukainen. Lisäksi asiantuntijat ovat arvioineet kaikki ainesosat ja vahvistaneet, että ne ovat Yhdysvaltojen taidemateriaalien ASTM D4236 -standardin mukaisia.

* Helmissä käytetty pääainesosa on PVOH (PVA/polyvinyylialkoholi). PVOH:ta ei ole missään todettu myrkylliseksi. Se on myös hyväksytty farmaseuttiseksi lisäaineeksi, ja sitä käytetään esim. pillerien/tablettien päällysteissä. Sitä käytetään myös muissa tuotteissa, kuten kosmetiikassa kauneusvoiteissa, elintarvikkeiden pakkausmateriaaleissa ja sellaisten postimerkkien liimassa, jotka kiinnitetään kosteuttamalla.

* Helmiin on lisätty kitkerä ainesosa, etteivät lapset vahingossa söisi/nielaisisi niitä. Tällä kitkerällä ainesosalla ei ole todettu olevan terveysvaikutuksia. Jos helmiä joutuu vahingossa lapsen suuhun, poista suuhun jäävä kitkerä maku huuhtelemalla vedellä. Kitkerän makuista ainetta voi myös jäädä joskus käsiin askartelun jälkeen, joten kädet tulee pestä huolellisesti käytön jälkeen.

 

 

  • Valmistaja: Aquabeads
  • Malli: AQ-79198
Jaa|