0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Aurinkosuojat autoon

REKISTERISELOSTE


Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste


Rekisterinpitäjä:

Lastentarvike Laine

Kolmenkyläntie 6 F 14

02420 JORVAS


Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Erika Laine

myynti@lastenverkkokauppa.fi

050 - 309 8253


Rekisterin nimi

lastenverkkokauppa.fi asiakasrekisteri


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan Lastentarvike Laineen (lastenverkkokauppa.fi) ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.


Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää. Asiakas valitsee itse rekisteröityessään haluaako hän markkinointiviestintää ja missä muodossa hän sitä haluaa.


Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.


Jaa|