0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

SKip Hop juomapullot

Tervetuloa verkkokauppaamme lastenverkkokauppa.fi!

Olemme pieni, 100 % suomalainen yritys. Meiltä löydät lastentarvikkeita ja leluja edullisin hinnoin. Edustamiamme lelumerkkejä käytetään paljon päiväkodeissa, mikä kertoo lelujen laadusta ja kestävyydestä. Pientarvikkeet on myös valittu huolella valikoimiimme.


Tervehdys! Käynnissä on monta helmikuun kampanjaa ja muita tarjouksia löydät ympäri kaupan. 

Talvilomakampanja:  Saat nyt kaikista yli 30 euron tilauksista -5% koodilla TALVILOMA. Koodi on voimassa 4.3. asti. Lyö koodi siihen tarkoitettuun kenttään kassalla.

Great Pretenders -tutustumistarjous: Osta Great Pretendersin ihania naamiaistuotteita yli 50 eurolla niin saat -10% tilauksetasi koodilla GREAT. Koodi on voimassa 4.3. asti. Kirjoita koodi siihen tarkoitettuun kenttään kaupan kassalla.

Skip Hop juomapullot, sporttipullot ja teräksiset pullot: Saat 10 % alennusta yli 30 euron Skip Hop pullotilauksista koodilla JUOMA. Koodi on voimassa 4.3. asti. Kirjoita koodi siihen tarkoitettuun kenttään kassalla.


Lomatiedote: Olemme lomalla 19.-23.2.2018 ja asiakaspalvelu on suljettu. Kiireellisissä asioissa voit kuitenkin laittaa tekstiviestin numeroon 050 309 8253. Toimituksia pakataan kuitenkin myös lomaviikon aikana, joten avoimiin tilauksiin ei tule suurempia viivästyksiä.


Toimitustavat
Meiltä löytyy yleisimmät maksutavat
Goulan joululahjavinkkejä
Hapea pukinkonttiin
Cobi Pirates on täällä!
Hape taaperokärry Kleinbus
Oppi&ilo uutuudet
Ayumi tunnepehmot valloittavat
Huippusuositut Skip Hop juomapullot
Vampyyrinmetsästys peli
Plaston WOW -pelit
Lahjapaketointi
Jaa|